Op 't werk

Fana coffee.

Je geluk delen door lekkere koffie te drinken. Makkelijker kan niet! Of je nu thuis werkt of op kantoor, Fana Coffee helpt ieder bedrijf, groot en klein, bij het delen van geluk. Schenk je onze koffie voor jezelf, je klanten en collega’s, dan deel je je geluk met hen én met koffiegemeenschappen in Ethiopië.

Fana Coffee

komt in 3 bewuste smaken.

Mama Menté

Op zoek naar een betaalbare duurzame kwaliteitskoffie die vertrouwd van smaak uit volautomaten komt? Dan is de Mama Menté zakelijk een perfecte keuze. 

Community

Met deze zachte koffie maak je extra veel impact. We branden in twee profielen waarmee deze ‘community zakelijk’ het fantastisch doet in filter-, fresh brew én espresso apparatuur.

Oma Emamé

Ga jij voor de hoogste kwaliteit voor je klanten en medewerkers zonder concessies te doen? Dán is de exclusieve specialty ‘Oma Emamé zakelijk’ een uitstekende keuze.

Ons 'full-service' koffie concept

Voor bedrijven en organisaties die lekkere én goede koffie willen.

Zakelijke koffiemachines

en koffie toebehoren

Wij leveren op een transparante manier professionele koffiemachines van diverse merken die gemaakt zijn voor mensen die goede koffie willen schenken. Overal inzetbaar en veel gebruikt in kantoren en bedrijven, hotels, ziekenhuizen, kantines, zorginstellingen en scholen.

Via onze zakelijke webshop bestel je eenvoudig je topping, cacao, thee en koffie na. 

Onderhoud en reparatie

Service binnen 24 uur

Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is als je koffiemachine storing heeft. Schaf je een machine via ons aan? Dan zijn we binnen 24 uur met een erkende monteur bij je en verhelpen de meeste reparaties ter plaatse. 

Daarnaast voeren we standaard preventief onderhoud uit (inclusief onderdelen en voorrij kosten) op de machines die je bij ons aanschaft. 

Persoonlijk advies op maat

voor ieder bedrijf

Wil je persoonlijk advies in het kiezen van een koffiemachine? Ben je op zoek naar een horeca concept en wil jij je medewerkers trainen in het baristavak? Of zoek jij naar de strategische manier om je bewuste keuze te communiceren? 

Bij Fana Coffee werken we samen met brede professionele koffie-experts die jou uitstekend kunnen adviseren. 

Fana Coffee

ook voor thuiswerkers!

Omdat (gedeeltelijk) thuiswerken voor steeds meer bedrijven de norm wordt, biedt Fana Coffee de mogelijkheid om medewerkers ook thuis te laten genieten van écht goede koffie met toekomstkansen. Neem contact op voor meer informatie.

Fana Coffee is niet zomaar een koffiebedrijf.

We combineren sterk ondernemerschap met maatschappelijke ontwikkeling in één concept. En dat werkt. Dit zijn onze sterkste punten.

Kwaliteit

Misleidende koffiepraatjes, daar doen we niet aan. Onze koffie is van hoge kwaliteit. Net als onze service.

Transparant in alles

Vergeet vage contracten of verborgen kosten. Bij ons weet je waar je aan toe bent, zodat je optimaal kunt genieten van koffie.

Driedubbele impact

Een fatsoenlijke prijs, voor de koffieboeren én voor jou. We helpen koffieboeren ‘boeren’ en investeren in jonge ondernemers in de dop.

Persoonlijk

We geven om koffie, heel veel zelfs. Maar nog meer om mensen. Jou, onze medewerkers, onze gemeenschap en onszelf.

Een kleine kans is voldoende

Onze doelen ambitieus? Zeker! Een koffiegemeenschap zonder armoede, misschien een kleine kans dat we het meemaken. Maar een kleine kans, dát is meer dan voldoende voor ons.

Waarom

Fana Coffee?

Fana Coffee komt rechtstreeks van eigen koffieboerderijen en koffiestations in Ethiopië in jouw kopje terecht. Zonder tussenkomst van overbodige factoren die ongelijkheid in de koffieketen veroorzaken. In plaats daarvan bieden we een fatsoenlijke prijs aan onze ‘superboeren’ én aan jouw bedrijf. We investeren verder in agrarische trainingen voor hele koffiegemeenschappen en helpen ze hoe om te gaan met klimaatveranderingen . Én we investeren in jonge ondernemers in de dop om meer werkgelegenheid te creëren. Jouw dagelijkse kopjes Fana Coffee creëren daarmee dus dírect impact. Dat smaakt niet alleen goed; dat vóelt ook goed.

Scroll naar top